ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΕΤΕ ΑΠ`ΕΥΘΕΊΑΣ ΜΕ ΈΝΑΝ ΞΕΝΑΓΌ.

Θέλετε να επικοινωνήσετε με έναν ξεναγό, τηλεφωνήστε η στείλτε ε-ποστ(πατήστε το σύμβολο του γράμματος) απèυθειας σε έναν η περισσότερους ξεναγούς που είναι από κάτω.Πατήστε ακριβώς το όνομα του ξεναγού και θα εμφανιστούν οι πληροφορίες ακριβώς γιαυτόν τον ξεναγό.Οι ξεναγοί εμφανίζονται με συμπτωματική σειρά .Ενδιαφέρεστε για έναν συγεκριμένο ξεναγό,είναι πιο ευκολο να αντιγράψετε ΠΔΦ-στήλη,που τη  βρίσκετε αν πάτε πίσω στο Our guides Οι ξεναγοί μας.

Στην ΠΔΦ-στήλη υπάρχουν όλοι οι ξεναγοί σε αλφαβητική σειρά .Πόσο κοστίζει : Η τιμή για κάθε ξενάγηση εξαρτάται από τη μορφή της υπηρεσίας  και ποιες ώρες του 24-ώρου αφορά .Ένας  πτυχιούχος ξεναγός χρεώνει με την ώρα,  η ελάχιστη αμοιβή είναι για τρεις ώρες.
ΟΒ= προσαùξηση  νύχτας και αργιών προκύπτει από την υπηρεσία που προέρχεται μεταξύ 19.00-07.00,συγχρόνως για της μεγάλες αργίες όπως π. χ.το μεσοκαλόκαιρο .Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες επικοινωνήστε απ´ευθείας με τον ξεναγό που επιθυμείτε .Όλες οι επικοινωνίες γίνονται,απ´ευθείας με τον ξεναγό,ερωτήσεις,συμφωνίες,παραγγελίες και πληρωμές.

Ο σύλλογος ξεναγών δεν αναλαμβάνει κανένα κλείσιμο συμφωνίας .

Tillbaka  Guiderna nedan i PDF-format
Tillbaka